SigmaNet – Solutii Online: WebDesign, WebSite-uri, Magazine Online

10 trucuri pentru a vinde mai mult pe internet


  1. Dacă siteul tău are conținuturi dinamice cu informații relevante din domeniu, le sugerezi clienților tăi că este un site activ.
  2. Dacă ai un design unic și bine structurat, crești încrederea în siteul tău.
  3. Dacă serviciile tale și produsele de top se găsesc pe prima pagină, ajuți vizitatorii să găsească mai rapid informațiile pe care le caută.
  4. Dacă informațiile de contact pe prima pagină, de exemplu: telefon, chat Yahoo, Skype sau chat direct, crești încrederea clienților potențiali.
  5. Dacă ai produse listate prin o categorizare arborescentă, bine structurată, clienții tăi găsesc produsele mai rapid și cumpără mai rapid.
  6. Dacă ai toate garanțiile tale asumate clar prezentate pe fiecare produs sau pe prima pagină, atunci ajuți clienții tăi să decidă să cumpere de la tine.
  7. Dacă afișezi prețurile serviciilor și ale produselor în mod transparent, afișând prețuri finale cu toate taxele incluse, atunci clienții tăi simt business-ul fair cumpărând de la tine.
  8. Dacă la descrierile de servicii, produse, ai descrieri la obiect, ai cât mai multe poze, clipuri și ai linkuri către producători, clienții tăi vor fi mult mai bine informați despre produsele pe care vor să le cumpere.
  9. Dacă lângă descriere clienții tăi vor găsii recensii, opinii și ratinguri prin steluțe de la alți clienți care au cumpărat deja produsul respectiv, vor avea mai multă încredere să cumpere produsul doar de la tine.
  10. Dacă ai un sistem de vouchere, poți fideliza și poți mări suma vândută per client.

Dacă vrei un site care să vândă serviciile și produsele tale CERE OFERTĂ DE PREȚ ACUM!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *